Aktiviteetteja yrityksen virkistyshetkiin, elämyksiä tyhy-päivään

Huvimestarin elämyksistä on kehkeytynyt monen yrityksen virkistyspäivien kohokohta. Mikäpä hioisi työporukkaasi paremmin yhteen kuin kaverin tsemppaaminen siltakeinun kyytiin hypätessä tai mäkihyppytornista köyden varassa laskeutuessa? Yhtä lailla kalliokiipeily ja jääkiipeily ovat sosiaalisia lajeja, joissa oman tiimin kannustus kantaa pitkälle.

Räätälöimme jokaisen aktiviteettimme, oli se sitten siltakeinu, köysilaskeutuminen tai kalliokiipeily, jokaiselle työyhteisölle sopivaksi. Huolehdimme siitä, että jokainen pääsee ylittämään itsensä turvallisissa olosuhteissa. Uskomme, että työpaikan villeimmilläkin hepuilla hikoavat kämmenet.

Joka tapauksessa lopuksi hymy on herkässä ihan jokaisella. Tämä jos mikä virkistyspäivä jää koko työporukan mieleen!

Kysy lisää yrityksille suunnatusta virkistyspäivän ohjelmasta ja varaa työporukallesi elämyksellinen päivä nyt.

Varaa aika heti!
Laita alustavaa kyselyä

Köysilaskeutuminen

Köysilaskeutuminen Matti Nykäsen mäkihyppytornista on asiakkaidemme kestosuosikki – eikä suotta. Laajavuoren laelle rakennettu 58 metriä korkea torni tarjoaa ympäri Jyväskylän uskomattomat näkymät, joista pääsevät nauttimaan kaikki tilausryhmän jäsenet. Ohjaaja opastaa suoritukseen ja huolehtii turvallisuudestanne. Jokainen laskeutuja määrää itse vauhtinsa.

Siltakeinu

Kinakujan siltakeinu on kirkkaasti toiseksi suosituin elämyksemme. Siltakeinu on jättimäinen sillan rakenteisiin viritetty keinu, jonka kyytiin hypätään valjaisiin kiinnitettynä sillan kaiteelta. Kinakujan silta on sijainniltaan erinomainen: muutaman sadan metrin päässä keskustastan ytimestä. Esimerkiksi benjihyppyyn verrattuna siltakeinun hurja kyyti on hyvin pehmeä, mitä monet asiakkaat ovat kiitelleet.

Kalliokiipeily

Kiipeily luonnonkalliolla on luontoliikkumista parhaimmillaan! Jokaisen sisäkiipeilyä kokeilleen tulisi joskus käydä kokeilemassa lajin uusia ulottuvuuksia luonnon helmassa. Et tarvitse kuitenkaan kiipeilykokemusta, voimaa tai notkeutta vaan se sopii lähes kenelle tahansa. Kiipeilykokeilut suunnitellaankin aina ryhmäkohtaisesti sopivan helpoiksi tai haastaviksi osallistujien mukaan.

Asiakkaidemme suusta kuultua:

"Ammattitaitoinen ote hommaan, rauhallisuus, jämptiys ja selkeys hyviä ominaisuuksia asiakkaalle jännittävässä tilanteessa."
"Olen aina pitänyt huvipuistolaitteista, mutta siltakeinu se vasta olikin jotain! On ihan mieletön kokemus uskaltaa päästää irti, olla hetki tyhjän päällä ja keinua joen yllä! Voitin itseni ja menisin uudestaan milloin vain!"
"Huvimestarin palvelut ovat ensiluokkaisen tasokkaita ja raikkaan erilaisia. Ammattimainen palvelu ja varma ote loivat äärimmäisen positiivisen tunnelman ja luottamuksen tunteen asiakkaalle."
"Elämykset ovat huikean hienoja ja houkuttelevia sekä sopivan erilaisia muihin vastaaviin yrityksiin verratessa."
"Suorituksen ohjaus on ollut joka kerta hyvällä tatsilla. Ohjaajan rauhallisuus ja ammattitaito on myös lievittänyt korkeanpaikan kammoa."
Varaa aika ryhmällenne!