Ikimuistoiset synttärit

Aktiviteetteja yrityksen virkistyshetkiin, elämyksiä tyhy-päivään

Huvimestarin elämyksistä on kehkeytynyt monen yrityksen virkistyspäivien kohokohta. Mikäpä hioisi työporukkaasi paremmin yhteen kuin kaverin tsemppaaminen siltakeinun kyytiin hypätessä tai mäkihyppytornista köyden varassa laskeutuessa? Yhtä lailla kalliokiipeily ja jääkiipeily ovat sosiaalisia lajeja, joissa oman tiimin kannustus kantaa pitkälle.

Räätälöimme jokaisen aktiviteettimme, oli se sitten siltakeinu, köysilaskeutuminen tai kalliokiipeily, jokaiselle työyhteisölle sopivaksi. Huolehdimme siitä, että jokainen pääsee ylittämään itsensä turvallisissa olosuhteissa. Uskomme, että työpaikan villeimmilläkin hepuilla hikoavat kämmenet.

Joka tapauksessa lopuksi hymy on herkässä ihan jokaisella. Tämä jos mikä virkistyspäivä jää koko työporukan mieleen!

Kysy lisää yrityksille suunnatusta virkistyspäivän ohjelmasta ja varaa työporukallesi elämyksellinen päivä nyt.

Köysilaskeutuminen mäkihyppytornista

Köysilaskeutuminen

Köysilaskeutuminen legendaarisesta Matti Nykäsen mäkihyppytornista on yritysasiakkaidemme kestosuosikki – eikä suotta. Laajavuoren nyppylällä seisova 58 metriä korkea torni tarjoaa ympäri Jyväskylän uskomattomat näkymät, joista koko työporukka saa nauttia. Jokainen osallistuja määrää itse vauhtinsa, joten Jyväskylän komeista maisemista voi nautiskella oman mielensä mukaan. Tilausryhmien hinnat alkaen 150 €.

Siltakeinu Kinakujan sillalla

Siltakeinu

Vauhdikas siltakeinu Kinakujan sillalta on kirkkaasti toiseksi suosituin virkistyspäiväelämyksemme. Siltakeinu on jättimäinen sillan rakenteisiin viritetty keinu, jonka kyytiin hypätään valjaisiin kiinnitettynä sillan laidalta. Siltakeinu saa taatusti adrenaliinin virtaamaan suonissa. Sillan sijainti on virkistyspäivän aktiviteetteja ajatellen erinomainen: muutaman sadan metrin päässä Jyväskylän keskustasta. Tilausryhmien hinnat alkaen 100 €.

Kalliokiipeilijä

Kalliokiipeily

Kiipeily luonnon kallioilla on reipas valinta virkistyspäivään – luontoliikuntaa parhaimmillaan! Työporukan kiipeilykokeilu suunnitellaan aina ryhmäkohtaisesti, jotta jokainen pääsee haastamaan sopivasti itseään. Et tarvitse kuitenkaan aiempaa kiipeilykokemusta, voimaa tai notkeutta vaan kiipeily sopii käytännössä kenelle tahansa. Tässä virkistyspäivän aktiviteetissa yhteishenki hioutuu, kun kaikki tsemppaavat toisiaan. Tilausryhmien hinnat alkaen 200 €.

Miksi valita köysielämys virkistyspäivän aktiviteetiksi Jyväskylässä?

  • Uniikkia kokemusta työyhteisö voi muistella porukalla vielä vuosienkin päästä.
  • Halutessaan koko työporukka pääsee testaamaan kanttiaan köysielämysten parissa. Sivusta seuraaminenkin on joillekin riittävän jännittävää. Yhteisiä kokemuksia on mukava fiilistellä jälkikäteen.
  • Jokainen elämykseen osallistunut saa muistoksi GoPro-videon.
  • Köysiaktiviteetteja toteutamme eri puolilla Jyväskylää ja Keski-Suomea. Niinpä voit valita ryhmällesi otollisimman sijainnin.
  • Järjestämme kaikki aktiviteettimme pienryhmissä, väljästi ulkoilmassa ja maskisuositusta noudattaen, joten elämys on turvallinen vaihtoehto näinä aikoina.
Hauskat synttärit Jyväskylässä

Joko varasit?

Jyväskylän parhaat virkistyspäivät ovat vain klikkauksen päässä. Kysy lisää vauhdikkaista virkistyspäivän elämyksistämme tai varaa seurueellesi sopiva aktiviteetti saman tien varauskalenteristamme. Erityisesti kesäviikonloput viedään nopeasti käsistä, joten kipin kapin varailemaan.

Varaa aika työporukallesi!

Mitä asiakkaamme ovat tykänneet?

Huvimestari järjesti työporukallemme oikein hauskat aktiviteetit. Tosi mukava ja ammattitaitoinen järjestäjä. Suosittelen lämpimästi!

Saila | köysilaskeutuminen & siltakeinu

Todella hyvä palvelu, osaava ohjeistus ja toteutus. Hyvä huumorintaju. Suosittelen ehdottomasti!

Minsku | siltakeinu

Kalliokiipeilykokeilussa meininki oli kuin parempienkin tuttujen seurassa. Haastetta ja kannustusta annettiin, eikä hetkeksikään tullut turvaton olo.

Emilia | kalliokiipeily

Köysilaskeutuminen Matti Nykäsen mäestä sujui rautaisten ammattilaisten ohjeistuksella turvallisesti. Upea kokemus, jota voin suositella kaikille!

Teemu | köysilaskeutuminen

Mainio ratkaisu, jos hakee jotain vähän erilaista. Voin suositella kelle vaan, joka ei pientä jännitystä kaihda!

Mika | siltakeinu

Vetäjältä rauhallista, asiallista ja ammattitaitoista toimintaa. Rauhallinen olemus auttoi laskeutujaa luottamaan myös välineisiin. Kiitos hienosta kokemuksesta!

Lasse | köysilaskeutuminen