Polttarit tai syntymäpäivät Jyväskylässä?

 

Huvimestarin kesän kalenteri täyttyy nopeasti.

Ajan köysilaskeutumiseen tai siltakeinuun voit varata vaikka heti ajanvarauspalvelustamme.

Kiipeilyistä on aina hyvä kysellä viestillä etukäteen.

Köysilaskeutuminen Matti Nykäsen mäkihyppytornista on asiakkaidemme kestosuosikki – eikä suotta. Laajavuoren laelle rakennettu 58 metriä korkea torni tarjoaa ympäri Jyväskylän uskomattomat näkymät, joista pääsevät nauttimaan kaikki tilausryhmän jäsenet. Ohjaaja opastaa suoritukseen ja huolehtii turvallisuudestanne. Jokainen laskeutuja määrää itse vauhtinsa.

Kinakujan siltakeinu on kirkkaasti toiseksi suosituin elämyksemme. Siltakeinu on jättimäinen sillan rakenteisiin viritetty keinu, jonka kyytiin hypätään valjaisiin kiinnitettynä sillan kaiteelta. Kinakujan silta on sijainniltaan erinomainen: muutaman sadan metrin päässä keskustastan ytimestä. Esimerkiksi benjihyppyyn verrattuna siltakeinun hurja kyyti on hyvin pehmeä, mitä monet asiakkaat ovat kiitelleet.

Kiipeily luonnonkalliolla on luontoliikkumista parhaimmillaan! Jokaisen sisäkiipeilyä kokeilleen tulisi joskus käydä kokeilemassa lajin uusia ulottuvuuksia luonnon helmassa. Et tarvitse kuitenkaan kiipeilykokemusta, voimaa tai notkeutta vaan se sopii lähes kenelle tahansa. Kiipeilykokeilut suunnitellaankin aina ryhmäkohtaisesti sopivan helpoiksi tai haastaviksi osallistujien mukaan.

"Huvimestarin palvelut ovat ensiluokkaisen tasokkaita ja raikkaan erilaisia. Ammattimainen palvelu ja varma ote loivat äärimmäisen positiivisen tunnelman ja luottamuksen tunteen asiakkaalle."

"Elämykset ovat huikean hienoja ja houkuttelevia sekä sopivan erilaisia muihin vastaaviin yrityksiin verratessa."

"Suorituksen ohjaus on ollut joka kerta hyvällä tatsilla. Ohjaajan rauhallisuus ja ammattitaito on myös lievittänyt korkeanpaikan kammoa."

"Ammattitaitoinen ote hommaan, rauhallisuus, jämptiys ja selkeys hyviä ominaisuuksia asiakkaalle jännittävässä tilanteessa."

"Olen aina pitänyt huvipuistolaitteista, mutta siltakeinu se vasta olikin jotain! On ihan mieletön kokemus uskaltaa päästää irti, olla hetki tyhjän päällä ja keinua joen yllä! Voitin itseni ja menisin uudestaan milloin vain!"

Ohjelmaamme voisi sopia…

Yhteystiedot

Huvimestari, Jyväskylä

Sähköpostilista

Yhteydenotto

Yhteystiedot

Huvimestari, Jyväskylä

Sosiaalinen media

X