Ikimuistoiset polttarit

Polttarit Jyväskylässä

Oletko järjestämässä polttarit Jyväskylässä tai muualla Keski-Suomessa? Mikä olisikaan mahtavampi kohokohta polttareille kuin yllättää tuleva morsian tai sulhanen ikimuistoisella elämyksellä? Huvimestarin köysielämys on nappivalinta polttariaktiviteetiksi. Takaamme, että jokainen polttariseurue saa iloisen piristysruiskeen päiväänsä Huvimestarin köysikeikalta.

Köysilaskeutuminen mäkihyppytornista

Köysilaskeutuminen

Köysilaskeutuminen legendaarisesta Matti Nykäsen mäkihyppytornista on polttariasiakkaidemme kestosuosikki – eikä suotta. Laajavuoren nyppylällä seisova 58 metriä korkea torni tarjoaa ympäri Jyväskylän uskomattomat näkymät, joista pääsevät nauttimaan kaikki polttariseurueen jäsenet. Jokainen osallistuja määrää itse vauhtinsa, joten Jyväskylän komeista maisemista voi nautiskella oman mielensä mukaan. Tilausryhmien hinnat alkaen 150 €.

Siltakeinu Kinakujan sillalla

Siltakeinu

Vauhdikas siltakeinu Kinakujan sillalta on kirkkaasti toiseksi suosituin polttarielämyksemme. Siltakeinu on jättimäinen sillan rakenteisiin viritetty keinu, jonka kyytiin hypätään valjaisiin kiinnitettynä sillan laidalta. Siltakeinu saa taatusti adrenaliinin virtaamaan polttarisankarin suonissa. Sillan sijainti on polttareita ajatellen erinomainen: muutaman sadan metrin päässä Jyväskylän keskustasta. Tilausryhmien hinnat alkaen 100 €.

Kalliokiipeilijä

Kalliokiipeily

Kiipeily luonnon kallioilla on reipas valinta polttareille – luontoliikuntaa parhaimmillaan! Polttariseurueen kiipeilykokeilu suunnitellaan aina ryhmäkohtaisesti, jotta jokainen pääsee haastamaan sopivasti itseään. Et tarvitse kuitenkaan aiempaa kiipeilykokemusta, voimaa tai notkeutta vaan kiipeily sopii käytännössä kenelle tahansa. Tässä polttariaktiviteetissa yhteishenki hioutuu, kun kaikki tsemppaavat toisiaan. Tilausryhmien hinnat alkaen 200 €.

Miksi valita köysielämys polttariaktiviteetiksi Jyväskylässä?

  • Uniikkia kokemusta polttarisankari muistelee varmasti vielä vuosikymmenten päästä kiikkustuolissa keinuen.
  • Halutessaan koko polttariseurue pääsee testaamaan kanttiaan köysielämysten parissa. Yhteisiä kokemuksia on mukava fiilistellä jälkikäteen.
  • Jokainen polttariseurueen jäsen saa muistoksi GoPro -videon, jonka voi jakaa halutessaan vaikka hääjuhlassa.
  • Köysiaktiviteetteja toteutamme eri puolilla Jyväskylää ja Keski-Suomea. Niinpä voit valita ryhmällesi otollisimman sijainnin.
  • Järjestämme kaikki aktiviteettimme pienryhmissä, väljästi ulkoilmassa ja maskisuositusta noudattaen, joten elämys on turvallinen vaihtoehto näinä aikoina.
Hauskat polttarit Jyväskylässä

Joko varasit?

Jyväskylän parhaat polttarit ovat vain klikkauksen päässä. Kysy lisää vauhdikkaista polttarielämyksistämme tai varaa seurueellesi sopiva aktiviteetti saman tien varauskalenteristamme. Erityisesti kesäviikonloput viedään nopeasti käsistä, joten kipin kapin varailemaan.

Varaa aika polttariryhmällesi!

Mitä asiakkaamme ovat tykänneet?

Huvimestari järjesti työporukallemme oikein hauskat aktiviteetit. Tosi mukava ja ammattitaitoinen järjestäjä. Suosittelen lämpimästi!

Saila | köysilaskeutuminen & siltakeinu

Todella hyvä palvelu, osaava ohjeistus ja toteutus. Hyvä huumorintaju. Suosittelen ehdottomasti!

Minsku | siltakeinu

Kalliokiipeilykokeilussa meininki oli kuin parempienkin tuttujen seurassa. Haastetta ja kannustusta annettiin, eikä hetkeksikään tullut turvaton olo.

Emilia | kalliokiipeily

Köysilaskeutuminen Matti Nykäsen mäestä sujui rautaisten ammattilaisten ohjeistuksella turvallisesti. Upea kokemus, jota voin suositella kaikille!

Teemu | köysilaskeutuminen

Mainio ratkaisu, jos hakee jotain vähän erilaista. Voin suositella kelle vaan, joka ei pientä jännitystä kaihda!

Mika | siltakeinu

Vetäjältä rauhallista, asiallista ja ammattitaitoista toimintaa. Rauhallinen olemus auttoi laskeutujaa luottamaan myös välineisiin. Kiitos hienosta kokemuksesta!

Lasse | köysilaskeutuminen