Polttarit Jyväskylässä

Oletko järjestämässä polttarit Jyväskylässä tai muualla Keski-Suomessa? Mikä olisikaan mahtavampi kohokohta polttareille kuin yllättää tuleva morsian tai sulhanen ikimuistoisella elämyksellä? Huvimestarin köysielämys on nappivalinta polttariaktiviteetiksi. Takaamme, että jokainen polttariseurue saa iloisen piristysruiskeen päiväänsä Huvimestarin köysikeikalta.

Ajan köysilaskeutumiseen tai siltakeinuun voit varata vaikka heti varauskalenteristamme.

Järjestämme aktiviteettimme ulkoilmassa, joten ne ovat korona-aikaankin turvallinen vaihtoehto.

Varaa polttariaktiviteetti!
Laita alustavaa kyselyä

Miten olisi polttariaktiviteetiksi

 • vauhdikas siltakeinu Kinakujan tai Kuokkalan sillalta
 • huima köysilaskeutuminen Matti Nykäsen mäkihyppytornista
 • reipashenkinen kalliokiipeilykokeilu luonnon kallioilla?
Tutustu polttariaktiviteetteihin tarkemmin alta.

Köysilaskeutuminen

Köysilaskeutuminen legendaarisesta Matti Nykäsen mäkihyppytornista on polttariasiakkaidemme kestosuosikki – eikä suotta. Laajavuoren nyppylällä seisova 58 metriä korkea torni tarjoaa ympäri Jyväskylän uskomattomat näkymät, joista pääsevät nauttimaan kaikki polttariseurueen jäsenet. Jokainen osallistuja määrää itse vauhtinsa, joten Jyväskylän komeista maisemista voi nautiskella oman mielensä mukaan.

Ei minimiosallistujamäärää:

 • Ensimmäinen laskeutuja 150€
 • Seuraavat laskeutujat 35€ / hlö

Siltakeinu

Vauhdikas siltakeinu Kinakujan tai Kuokkalan sillalta on kirkkaasti toiseksi suosituin polttarielämyksemme. Siltakeinu on jättimäinen sillan rakenteisiin viritetty keinu, jonka kyytiin hypätään valjaisiin kiinnitettynä sillan laidalta. Siltakeinu saa taatusti adrenaliinin virtaamaan polttarisankarin suonissa. Molempien siltojen sijainti on polttareita ajatellen erinomainen: muutaman sadan metrin päässä Jyväskylän keskustasta.

Kinakujalla ei minimiosallistujamäärää:

 • Ensimmäinen keinuja 100€
 • Seuraavat keinujat 30€ / hlö

Kalliokiipeily

Kiipeily luonnon kallioilla on reipas valinta polttareille – luontoliikuntaa parhaimmillaan! Polttariseurueen kiipeilykokeilu suunnitellaan aina ryhmäkohtaisesti, jotta jokainen pääsee haastamaan sopivasti itseään. Et tarvitse kuitenkaan aiempaa kiipeilykokemusta, voimaa tai notkeutta vaan kiipeily sopii käytännössä kenelle tahansa. Tässä polttariaktiviteetissa yhteishenki hioutuu, kun kaikki tsemppaavat toisiaan.

Minimilaskutus 4 hengestä:

 • Kalliokiipeilykokeilu 50€ / hlö
 • Yli kuuden hengen ryhmille 40€ / hlö

Miksi valita köysielämys polttariaktiviteetiksi Jyväskylässä?

 1. Uniikkia kokemusta polttarisankari muistelee varmasti vielä vuosikymmenten päästä kiikkustuolissa keinuen.
 2. Jokainen polttariseurueen jäsen saa muistoksi oman GoPro -videon, jonka voi jakaa halutessaan vaikka hääjuhlassa.
 3. Köysiaktiviteetteja toteutamme eri puolilla Jyväskylää ja Keski-Suomea. Niinpä voit valita ryhmällesi otollisimman sijainnin.
 4. Järjestämme kaikki aktiviteettimme pienryhmissä, väljästi ulkoilmassa ja maskisuositusta noudattaen, joten elämys on turvallinen vaihtoehto näinä aikoina.
 5. Halutessaan koko polttariseurue pääsee testaamaan kanttiaan köysielämysten parissa. Yhteisiä kokemuksia on mukava fiilistellä jälkikäteen.

Jyväskylän parhaat polttarit ovat vain klikkauksen päässä. Kysy lisää vauhdikkaista polttarielämyksistämme tai varaa seurueellesi sopiva aktiviteetti saman tien varauskalenteristamme. Erityisesti kesäviikonloput viedään nopeasti käsistä, joten kipin kapin varailemaan.

Varaa aika polttariryhmällesi!
Asiakkaidemme suusta kuultua:
"Ammattitaitoinen ote hommaan, rauhallisuus, jämptiys ja selkeys hyviä ominaisuuksia asiakkaalle jännittävässä tilanteessa."
"Olen aina pitänyt huvipuistolaitteista, mutta siltakeinu se vasta olikin jotain! On ihan mieletön kokemus uskaltaa päästää irti, olla hetki tyhjän päällä ja keinua joen yllä! Voitin itseni ja menisin uudestaan milloin vain!"
"Huvimestarin palvelut ovat ensiluokkaisen tasokkaita ja raikkaan erilaisia. Ammattimainen palvelu ja varma ote loivat äärimmäisen positiivisen tunnelman ja luottamuksen tunteen asiakkaalle."
"Elämykset ovat huikean hienoja ja houkuttelevia sekä sopivan erilaisia muihin vastaaviin yrityksiin verratessa."
"Suorituksen ohjaus on ollut joka kerta hyvällä tatsilla. Ohjaajan rauhallisuus ja ammattitaito on myös lievittänyt korkeanpaikan kammoa."